Varna24.bg тръгна по стъпките на едни ужасно притеснителни и граничещи с

...
Varna24.bg тръгна по стъпките на едни ужасно притеснителни и граничещи с
Коментари Харесай

Как монополистите ни правят на луди – кой ще повярва, че домакинство от двама консумира 57 кубика за месец

Varna24.bg  тръгна по стъпките на едни извънредно притеснителни и граничещи с неналичието на логиката сметки, които заплащат хората.

Става въпрос за клиентите на едно от ВиК сдруженията. Задълбаваме в съответен случай, а извлеченията са от персоналния профил на клиента. //

Повече от видно е, че в сравнението " консумация " за едногодишен интервал, цифрите демонстрират от 13 куб. м за юни 2022 и шокиращите 57 куб. м за същия интервал от тази година.

Явно е, че има неточност или нещо е надписано, тъй като семейството се състои от двама. Или са си създали басейн, или не стопират водата по 24 часа, може пък да са чистофайници!!!

Това е първият стеснителен факт.

Вторият е, че при подаден самоотчет, правилно записан от монополиста, потреблението на фамилията е 12 кубика. Интерес буди фактът, че за общото ползване са добавени още 8 кубика.

Въпросната кооперация, намираща се в центъра на един от огромните градове, е с един вход и 16-17 жилището.

Двама от съседите получават фактура надлежно с 8 и 10 кубика за общо прилагане. Логично – в случай че и останалите са с такива, очевидно ще би трябвало да закрием язовир " Искър " и ще черпим вода от тези " нещастници ".

Трудното свързване с операторите на задграничното водоснабдително сдружение докара да два резултата. Любезен – по какъв начин да се жалваме и кисел – не мога да знам какво гледате и какви са ви претенциите!!! /важно да отбележим – диалозите се записват/

Та, в случай че сте жертва на сходен случай – подайте тъжба, свикайте общо заседание, осигурете достъп до всеки един от жилищата и очаквайте да дойдат " специалистите ". Дължим отговора на общителния оператор.

Дано не се окаже, че плащате сметката на " скъпите си съседи ", които в никакъв случай не подават самоотчет и не позволяват инкасатор в дома си.

В този случай, просто пийте една студена вода!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР